­
IMA - Palestra: Characterization of Food Through Low-Field NMR

Herramientas de Accesibilidad

Ir para o conteúdo
GovBR

21 09 IMA NMR PalestraMariaInes noticiaTítulo: Characterization of Food Through Low-Field NMR

Palestrante: Profa. Maria Inês B. Tavares (IMA/UFRJ)

Data: 27/09/2023
Horário:14:00h

Resumo: Food sample components and their proportion are directly related to the food molecular organization, which can interfere in the taste, cooking, storage, and so on.

NMR relaxometry is a good source to evaluate food samples. Because NMR offers a great variety of relaxation parameters.

Confira mais informações sobre o Low-field NMR Applied to Food AQUI.

Acesso à Informação

FAQ

ACESSO À INFORMAÇÃO AO CIDADÃO

Camada_18.png
Camada_17.png
transparencia publica
Topo
Conteúdo acessível em Libras usando o VLibras Widget com opções dos Avatares Ícaro, Hosana ou Guga. Conteúdo acessível em Libras usando o VLibras Widget com opções dos Avatares Ícaro, Hosana ou Guga.